lørdag den 31. december 2011

Mens i andre fester

Ja det ville jeg nok også gøre hvis jeg ikke tænke på min hund, som bare ikke har det godt med krudt. Vi har helt klart selv været ude om at han er som han nu er. Jeg har været meget pylret om ham, men på det tidspunkt syntes jeg egentlig det var berettiget. I dag kan jeg sagtens se at det var forkert. ØV at man ikke lige lyttede til dem som bare ville gøre det så godt for en. Vi har begge været modstandere af total bedøvelse men hvad gør man så når man har en hund som hyperventilere nytårsaften. Ja man træner og træner. Er det så nok. Nej men det kommer. Victor har altid været så angst med hyperventilering og bare fuldstændig fra den så snart han hørte et skrald. Tristan derimod ja han tænkte bare hvad er det og lå sig hen.

De hunde som virkelig er angste: Ja det kommer lidt an på hvad man er til. Nogle bedøver hundene og andre lader være har altid været modstander af dette. Men hvordan gør man det så bedst. Ja, vi har kun erfaring med et. Vi giver ikke vores hunde noget vi andre ikke ville indtage. Victor får dap via stikkontakten og et halsbånd med DAP. Derudover får han max 2 piller valerina Forte i løbet af aftenen. Vi andre må skåle nytåret ind en anden dag. Men nytår bliver får os på hundenes præmisser, men hygger os på vores måde

torsdag den 29. december 2011

Året der snart er gået

Der er sket utrolig meget i mit liv i år 2011. Både godt og mindre godt, men alt i alt et år jeg ikke vil glemme. Tjek min hjemmeside for yderligere info omkring agility http://www.lindjung.dk/ (er dog ikke helt opdateret).

Vi startede agilitysæsonen i starten af marts med det første stævne i Sydthy, som desværre ikke gik så godt. Victor kom til skade med sin pote. Om det var tunnel eller en overligger han kom til skade på er ikke sikkert, men han var halt i nogen tid. Efter rådslagning med dyrlægen var der tale om en lille forstuvning, så agilityen kom lidt ud af trit. Victor var på "benene" igen efter godt og vel 1 måned.

Året har primært været fokuseret på DcH stævner, da jeg havde et mål om at kvalificere mig til DM. Det stor hårdt på, da jeg havde nogle ting jeg ikke kunne få til at fungere i mit hoved. Når det ikke gjaldt, ja så løb vi fejlfrit, men når vi skulle, ja så gik det ikke. Vi kvalificerede os til DcH DM og det vil jeg aldrig glemme. Det var en så stor oplevelse for mig at være med og det er bestemt ikke sidste gang. Nu skal jeg så bare have sat nogle mål for 2012 for at kunne opnå det jeg gerne vil i DcH regi.

Inden for DKK har vi bestemt også nået mange oplevelser. I forbindelse med Dania Cup 2011 kvalificerede vi os til finalen og for første gang var jeg ikke nervøs. Jeg havde ingen mål for selve stævnet, andet end at have en dejlig ferie mig og Victor og bare nyde at være sammen med så mange hundefreaks. Vi løb utrolig godt denne uge. Kommer måske lidt som en overraskelse for mig, men havde også trænet noget mere end jeg plejer og jeg var meget rolig.

I juni måned fik jeg et tilbud som jeg gik lidt og tyggede på. Jeg blev tilbudt om at være med i en undersøgelse af 4 forskellige rygestopprogrammer. Jeg tog beslutningen om at være med i starten af august. Jeg ved at det er usundt, det er dyrt og så stinker det som h...... Jeg havde samtidig lovet min far, at jeg ville prøve. Der var ingen som vidste min stopdato, end ikke René. Den eneste som vidste datoen var min chef. I november skete det så. 9. november var min første røgfrie dag og ikke nok med det. Ja det var også den dag jeg var til samtale om mit nye job. Puh at jeg klarede samtalen på den samme dag, hvor jeg stoppede med at ryge..... ja det betød at jeg godt kunne. Jeg har nu snart været røgfri i 2 måneder og allerede taget 5 kg på, hvilket igen er en stor motivationsfaktor for mig.

År 2012 vil forhåbentlig blive et godt agility år. Jeg har sat mig nogle realistiske mål og der vil blive nogle flere DKK stævner end normalt, men vil helt klart også gå efter at komme med til DcH DM 2012.

I ønskes alle et godt nytår!

Shellove Beyou First Victor

Shellove Beyou First Victor
Love agility